Lily & Willow vindt het erg belangrijk dat het papier de ontwerpen de juiste uitstraling meegeven. En dat het papier van goede kwaliteit is.
De kaarten worden daarom gedrukt op biotop papier, structuur papier of oud hollands geschept papier.
Vraag gerust een voorbeeldkaartje aan om het papier in het echt te zien en voelen.
 

Biotop papier / 300 grams
Biotop papier is een ongecoate matte papiersoort. Het papier is zacht crème van kleur en geeft daarmee een prettige, ingetogen uitstraling, wat goed bij de ontwerpen van Lily & Willow past. Vrijwel alle ontwerpen komen op dit papier erg mooi naar voren.


Structuur papier / Conqueror vergé / 300 grams
Conqueror verge is een houtvrije papiersoort en heeft een klassieke, fijne lijnenstructuur. De structuur van het papier blijft zichtbaar in het drukwerk. Het papier heeft een luxe uitstraling. Het papier is met name geschikt voor ingetogen ontwerpen.


Structuur papier / Wolk / 300 grams
Structuur papier 'Wolk' bestaat uit ongestreken karton met katoenvezel en heeft een helder witte tint.
Het papier is met name geschikt voor subtiele ontwerpen, zoals de naam-kaarten.  Het papier heeft een luxe en klassieke uitstraling .

 
Oud Hollands geschept / 300 grams 
Het Oud Hollands geschept papier geeft de kaarten een ambachtelijke en nostalgische uitstraling door de unieke en kenmerkende schepranden. Het papier is gemaakt van lompen. Deze lompen worden fijngemalen, met water tot een pap gemengd, waaruit later het papier word geschept. Op dit papier komt een verfijnd ontwerp het beste tot zijn recht. Oud Hollandse kaarten kunnen niet aflopend bedrukt worden. Er ontstaat altijd een witrand van ca. 3 mm.  De Oud Hollandse kaarten worden vanaf de fabriek met schepranden geleverd en daardoor wijken de maten iets af van de standaard formaten.


 

© 2016 - 2024 Lily & Willow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel